Contact informatie

Yang Tai Chi
Gerberastraat 8
2431 XN Noorden
Tel: 06 155 10 748
E-mail:

 

Aanvraag informatie

Volg ons op Facebook

Open Qi Gong lessen in april en mei

Op 23 en 30 april en 7 en 14 mei zijn er weer de open Qi Gong lessen. Al deze Qi Gong oefeningen zijn door iedereen aan te leren. In deze 4 lessen leren we met elkaar de Ba Duan Jin.

Jaar van het Varken

Gelukkig nieuwjaar en welkom in het jaar van het varken. 

 

jaar van het varken

(Afbeelding Teemu Jarvi)

Yi Jin Jing

In de afgelopen zomerparktrainingen hebben we met elkaar de Yi Jin Jing aangeleerd, een prachtige Qi Gong. Via de link zie je een YouTube flim van meester Faye Yip. Ze laat de Qi Gong in spiegelbeeld zien.

Demonstratie en proefles op dinsdag 11 september

Zin om aan Tai Chi te beginnen of wil je het weer oppakken? Kom langs, kijk en doe mee. Op dinsdag 11 september is er een proefles en demonstratie in de sportzaal aan de Sparresholm 175 in Hoofddorp. De les begint om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:15. Voor de route naar het adres, zie het kaartje op de contactpagina:  https://www.yangtaichi.nl/contact

Zomerpark training 2018

Dinsdag 29 mei beginnen de parktraingen weer. Negen keer Qi Gong lessen op een prachtige locatie. De laatste les in deze serie is op dinsdag 24 juli.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring in de beoefening van Tai Chi of Qi Gong is niet nodig. Gewoon komen en meedoen! Dit jaar is de Yi Yin Ying, een prachtige Qi Gong, de rode draad voor de lessen.

Locatie: Haarlemmermeerse Bos. Achter de Parkeerplaats van Claus Party House. De trainingsplek is richting dagcamping Bomenpad, bij de Spartelvijver.

Tijd: 19.30 tot ± 20.30 uur.

Aanmelden: is niet nodig, gewoon komen en meedoen. Meedoen: voor iedereen, Tai Chi ervaring is niet nodig.

Uitzondering: Bij regenval gaat de parktraining niet door. Een eventuele annulering van de training staat op deze pagina.